MYYMÄLÄ AVOINNA
ma, ke, to 10-17
ti klo 12-18
pe ja la 10 – 14
su suljettu

Puuvilla

Puuvillalankoja on saatavilla monessa eri paksuudessa

Puuvilla on erittäin suosittu neulonta- ja virkkauslanka, joka on tunnettu monipuolisuudestaan ja pehmeydestään. Puuvillalankoja löytyy monessa eri paksuudessa, minkä ansioista se sopii monenlaisiin projekteihin. Ohuemmat langat soveltuvat täydellisesti kevyempiin neuleisiin sekä kesäasusteisiin ja -vaatteisiin. Paksummat langat ovat ihanteellisia esimerkiksi sisustuotteisiin kuten raheihin ja mattoihin.

Puuvilla on monikäyttöinen materiaali

Puuvillalangan monikäyttöisyys tekee siitä erinomaisen valinnan niin aloittelijalle kuin kokeneillekkin neulojille ja virkkaajille. Puuvillalanka sopii hyvin erilaisiin käsityöprojekteihin kuten huiveihin, puseroihin, peittoihin, patalappuihin sekä sisustustuotteisiin. Voit käyttää puuvillalankoja myös makramesolmeiluun sekä mattojen valmistukseen, Osa puuvillalangoista kestää korkeita pesulämpötiloja, joka lisää monipuolisuutta entisestään. Sen pehmeys ja kestävyys tekevät siitä ihanteellisen materiaalin myös lasten vaatteisiin ja asusteisiin.

Puuvilla on luonnonkuitu

Puuvilla on luonnonkuitu, joka valmistetaan puuvillakasvin siemenhahtuvista. Tämä ympäristöystävällinen ja uusiutuva materiaali on hengittävä, hypoallerginen ja miellyttävä ihoa vasten. Puuvilla on myös hyvä valinta heille, jotka haluavat suosia kestävän kehityksen mukaisia materiaaleja. Lisäksi puuvillalanka on konepestävä, helppohoitoinen ja säilyttää hyvin muotonsa, mikä lisää sen käyttömukavuutta. Puuvillasta valmistetut neuletuotteet ovat hengittäviä ja siksi mukavia ympärivuotisessa käytössä. Tämä materiaali on siis loistava valinta koko perheen vaatteisiin sekä asusteisiin.