MYYMÄLÄ AVOINNA
ma, ke, to 10-17
ti klo 12-18
pe ja la 10 – 14
su suljettu

Mohair

Näytetään kaikki 3 tulosta

Mohair

Mohair on luonnonkuitu, jota saadaan angoravuoden karvasta. Angoravuohet ovat peräisin Turkista, mutta niitä kasvatetaan nykyään myös muissakin maissa. Tässä tuotetekstissä kerromme, mitä mohair on, mohairvillan ominaisuudet sekä sen monikäyttöisyyden käsityöprojektien toteuttamisessa. Mohairlankaa valmistetaan kehräämällä angoravuoden pitkät ja kiiltävät karvat. Hienolaauisinta mohairlankaa saadaan vuohen alusvillasta, joka on kauniin kiiltävää. Lopputuloksena on pehmeä ja ylellinen lanka, joka sopii monenlaisiin käsitöihin.

Mohairvillan ominaisuudet

Mohairvillalla on useita ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erinomaisen valinnan käsityöprojekteihin. Hennosta ulkonäöstään huolimatta mohairlanka on kestävää.

Yksi hienoista ominaisuuksista on mohairvillan hengittävyys. Mohairvilla ei hiosta, joten siitä valmistetut neuletuotteet ovat mukavia käyttää.

Monikäyttöinen mohair sopii talvisiin asusteisiin

Mohairlanka on erittäin monikäyttöinen materiaali, joka sopii käytettäväksi sellaisenaan tai moninkertaisena neulottuna. Voit neuloa mohairlangasta ihanan keveitä ja lämmittäviä neulepuseroita. Mohairlanka sopii myös käytettäväksi yhdessä esimerkiksi merinovillan kanssa. Tästä yhdistelmästä syntyy ihanan lämpimiä pipoja sekä muita talvisia asusteita. Mohairista neulotuissa tuotteissa on ylellinen ulkonäkö ja se onkin suosittua erilaisissa talvisissa asusteissa. Voit huoltaa mohairneuletuotteita siihen tarkoitetulla mohairharjalla.