MYYMÄLÄ AVOINNA
ma, ke, to 10-17
ti klo 12-18
pe ja la 10 – 14
su suljettu

Kashmir

Kashmir

Kashmir on tunnettu ylellisyydestään ja pehmeydestään ja se onkin yksi arvostetuimmista kuitumateriaaleista neulontaan ja virkkaukseen. Kashmirvilla saadaan kashmir vuohen aluskarvasta, joka on erittäin pehmeää ja hienoa. Kashmirvilla on peräisin Himalajan alueelta, ja sen tuotanto on työlästä ja aikaa vievää, mikä osaltaan lisää sen arvokkuutta ja ylellisyyttä. Kashmirvillalangasta valmistetut neuleet ovat kevyitä, lämpimiä ja miellyttävän tuntuisia iholla, mikä tekee niistä erittäin miellyttäviä käyttää.

Kashmirvillan ominaisuudet

Kashmirvilla on eläinperäinen luonnonkuitu. Kashmirvillalanka on ylellinen ja laadukas materiaali, joka sopii erinomaisesti vaatteisiin ja asusteisiin. Sen hienot ominaisuudet kuten pehmeys ja lämpöisyys tekevät siitä ainutlaatuisen materiaalin. Siitä valmistetut neuetuotteet ovat myös kevyitä ja hengittäviä, mikä tekee kashmirista erinomaisen valinnan heille, jotka haluavat luoda ylellisiä ja mukavia neuleita.

Kashmirvilla sekoitelangoissa

Kashmirvilla on niin pehmeää, että sitä  käytetään myös usein sekoitteena muiden lankojen kanssa tuomaan lankaan ihanan pehmoista tuntua. Yksi ihanista kashmir -sekoitelangoista on Katian cotton-cashmere, jossa 90% puuvillaa ja 10% kashmiria. Ihanan pehmeä lanka sopii esimerkiksi puseroihin ja myymälässämme onkin esillä kaunis kaarrokeneulepusero tehtynä tästä langasta. Valikoimistamme löytyy myös kahta sukkalankaa, jotka sisältävät kashmirvillaa. Toinen niistä on Hot Socks Pearl sukkalanka, joka  sisältää kashmirvillaa ja tämä sukkalanka onkin unelmaisen pehmeää. Se sopii loistavasti pumpulin pehmoisiin unisukkiin. Blockwallahin silkki-kashmirlanka on erityisen ylellinen lanka, jossa sekoitus 55% silkkiä ja 45% kashmirvillaa. Tämä upeista luonnonmateriaaleista valmistettu lanka sopii kauniisti laskeutuviin huiveihin ja shaaleihin.