MYYMÄLÄ AVOINNA
ma, ke, to 10-17
ti klo 12-18
pe ja la 10 – 14
su suljettu

Neulelangat

Neulelangat

Neulelankavalikoimamme on laaja niin verkkokaupassamme kuin Raision kivijalkaliikkeessämme. Lankojen valinta on tärkeä osa neulonnan aloitusta, joten jokaiselle pitää löytyä lanka omaan tarpeeseensa. Lankavalinta materiaalin ja värin puolesta riippuu tietenkin siitä, mitä neulotaan. Valitse sukkalangat, neulelangat, peittolangat tai huivilangat käyttötarkoitustasi vastaavaksi. Jos sinulla ei vielä ole ohjetta työhösi, voit katsoa meillä myynnissä olevia  ohjeita kohdasta: ohjeet ja lehdet. https://machia.fi/osasto/ohjeet-ja-lehdet/

Monipuolinen neulelankavalikoima

Lankojen materiaaleissa on seuraavia vaihtoehtoja:

  • villalanka
  • sekoitelanka
  • merinovillalanka
  • hamppulanka
  • 100 % islantilainen villalanka
  • kierrätetty puuvillasekoitelanka
  • mohairlanka
  • silkkilanka
  • alpakkalanka

Neulelangan valinta

Valitse neulelankasi ohjeissa löytyvien tietojen tai tuotteen käyttötarkoituksen mukaisesti. Langan tiheyden, puikkosuosituksen sekä kerän metrimäärän löydät verkkokaupastamme lankojen tuotetiedoista. Asioidessasi Raision liikkeessä, voit tarkistaa tiedot lankakerien vyyhdeistä.

Lankojen vahvuuksia löytyy laidasta laitaan. Alla mainittu muutama esimerkki, mistä on selkeämpi päästä alkuun.

Lankojen vahvuudet

Mohair Lace pitsilanka on yksi ohuimmista neulelangoistamme. Ihana luksuslanka esimerkiksi huiveihin, ei sisällä lainkaan keinokuituja. Myös Kid Silk on ohutta neulelankaa. Siinä oikeuksiinsa pääsee hienoimmat materiaalit, mitkä yhdistyvät toisiinsa: mohair ja silkki.

https://machia.fi/tuote/concept-mohair-lace/

Keskivahva lanka neuleisiin

Italialainen New Cedro on 100 % villaa. Se on ollut suosituin lankamme kirjoneuleissa ja kaarrokeneuleissa käytettynä. Vahvuudeltaan saman paksuista lankaa on kestosuosikki Alafosslopi. Se eroaa muista villalangoista siten, että islantilaiset lampaat ovat ainutlaatuista rotua, eikä missään muualla saada tuotettua samanlaista villaa.

https://machia.fi/tuote/new-cedro/

Paksu lanka

Uutuutena meille on saapunut 100 % villalanka Big Cedro. Se on materiaaliltaan samaa kuin edeltäjänsä New Cedro, mutta astetta paksumpi. Materiaaliltaan villa on hengittävää, lämmintä ja kosteutta hyvin siirtävää. Tätä voimme suositella lämpöä tarvitseville.

Big Cedro – Machia

Kun langan materiaalivalinta on selvillä, voit siirtyä valitsemaan juuri sinulle sopivaa väriä.

Meiltä löydät neulelangat aina jättikeriin asti.

Tervetuloa ostoksille!