MYYMÄLÄ AVOINNA
ma, ke, to 10-17
ti klo 12-18
pe ja la 10 – 14
su suljettu

Langat

Laadukkaat langat kaikkiin käsitöihin – valitse oikea lanka projektiisi

Meiltä löydät langat monenlaisiin käsitöihin sekä askarteluprojekteihin. Olitpa sitten tekemässä puseroa neuloen, laukkua virkaten tai kehyskudonnalla seinävaatetta, mieltä löytyy taatusti sopiva lanka käsityöprojektillesi. Voit tutustua lankoihin erilaisissa kategorioissa, kuten käyttötarkoituksen mukaan tai voit hakea lankaa materiaalin perusteella. Lankojen tuotesivulta löydän langan tekniset tiedot kuten kerän painon ja pituuden sekä tiheyden 10*10cm kokoisena. Tämä auttaa valitsemaan oikean paksuista lankaa sekä sopivan kokoiset työvälineet.

Langat käyttötarkoituksen mukaan

Jotta löydät täydellisen langan seuraavaan neule- tai virkkausprojektiisi, olemme jaotelleen langat käyttötarkoituksen mukaan. Käsinvärjäyslangat sopivat nimensä mukaisesti värjäykseen. Viime vuosina suosiotaan on nostanut kasvivärjäys, joka onkin loistava ja ympäristöystävällinen tapa luoda uniikkeja ja upean värisiä lankoja. Sukkalangat kategoriasta voit löytää sukkalankoja kolmessa eri paksuudessa, 4-säikeinen-, 6-säikeinen- ja 8-säikeinen sukkalanka. Valikoimissa on perinteisiä yksivärisiä villasukkalankoja sekä kauniin kirjavia ja valmiiksi kuvioillisia lankoja. Myös pientä luksusta kaipaaville löytyy esimerkiksi silkki-sukkalanka, joka on ihanan pehmeää. Makramelangat välilehdeltä löydät sopivat langat makramesolmeiluun. Ohuemmat makramelangat sopivan pieniin töihin kuten koruihin ja avaimenperiin. Paksummat langat ovat taas omiaan seinävaatteisiin, amppeleihin sekä laukkuihin. Neulelangat ryhmässä on laaja skaala lankoja monenlaisiin käsitöihin. Puserolangat sivulle olemme koonneet neulepuseroihin sopivia lankoja. Jos haluat lämpimän puseron, kannataa valita 100% villalanka. Keveämpään puseroon hyvä valinta on Spring wool, jossa sekoitus puuvillaa sekä merinovillaa. Jos haluat valmiin pakkauksen lankoineen ja ohjeen kera, kannattaa tutustua neulontapaketit välilehteen. Sieltä löydät ihania DIY-paketteja, jotka sopivat myös lahjaksi käsityönystäville. Virkkauslangat osastolta löydät virkkaukseen sopivia lankoja monessa eri paksuuessa sekä laajassa värivalikoimassa.

Laaja valikoima myös Raision myymälässä

Meiltä löytyy verkkokauppamme lisäksi myymälä Raisiosta, jossa on vielä laajempi valikoima kuin verkkokaupassa. Myymälästämme löytyy poppanakudetta monessa eri värissä, trikookuteita sekä suosittua DMC muliinilankaa. DMC muliinilangat ovat suosituimpia lankoja erilaisiin kirjojtatöihin. Myös Haapsalu huivilankaa löytyy myymälästämme. Trikookudetta on myös myymälässä sekä pieni valikoima eko- ja ontelokudetta. Ihanaa juuttilankaa saatavilla myös ohuena sekä paksumpana naruna. Tämä on monen valinta erilaisiin sisustustöihin. Myös askarteluun löytyviä tarvikkeita sekä paljon muuta esillä myymälässä. Liikkeessämme on esillä paljon mallitöitä, joista voit löytää ideaa ja inspiraatiota seuraavalle projektillesi. Ole yhteydessä meihin, jos haluat näistä langoista lisätietoja tai tule paikanpäälle hypistelemään!