MYYMÄLÄ AVOINNA
ma, ke, to 10-17
ti klo 12-18
pe ja la 10 – 14
su suljettu

Puserolangat

Puserolangat
Puserolangat -kategoriaamme on valittu suosituimmat ja monipuolisimmat langat erilaisten neuleiden neulontaan. Kaarrokeneuleet, kirjoneuleet ja neuleliivit ovat kestosuosikkeja ja esittelyssä meidän suosituimmat puserolankamme.

merinovillalankoja: Merino Aran, Merino Sport, Merino 100 %
villalankoja: New Cedro, Big Cedro, Jette ja Alpa
islantilaisvillalankoja: Alafosslopi, Lettlopi
villa-alpakka-viskoosiyhdistelmälanka: Felted Tweed

Puserolangan valinta
Valitse lanka langantiheyden mukaan, mitä valitsemassasi neuleohjeessa on neuvottu tai käyttötuntuman perusteella. Jos valitset eri langantiheyden kuin neuleohjeessa on ohjeistettu, se saattaa vaikuttaa lopputuloksen kokoon. Verkkokaupassa löydät langan tuotetiedoista: langan tiheyden, puikkosuosituksen sekä kerän metrimäärän.
Materiaalivalinta
Alla lueteltuna eri materiaalien ominaisuuksia. Valitse itsellesi ja omaan käyttötarkoitukseesi sopiva lanka esimerkiksi seuraavista vaihtoehdoista.

Merinovillan ominaisuutena on sen lämmittävyys eikä se kutita käyttäjäänsä.
100 % villa on puolestaan hengittävää ja hyvin kosteutta siirtävää.
Islantilaisen villan ominaisuudeet ovat samat kuin 100 % villassa. Erona on että, islantilaiset lampaat ovat ainutlaatuista rotua eikä missään muualla saada tuotettua samanlaista villaa.
Villa-alpakka-viskoosiyhdistelmälanka Felted Tweed tekee neulotusta pinnasta eläväisen. Luonnonmateriaaleista valmistettu lanka on hengittävää sekä lämmintä.

Puserolangat ovat käyttäjäänsä varten. Tervetuloa ostoksille!