MYYMÄLÄ AVOINNA
ma, ke, to 10-17
ti klo 12-18
pe ja la 10 – 14
su suljettu

Uutta: Machian oma neuleohje

Machian oma neuleohje on nyt täällä! Rae on meille suunniteltu ylhäältä alas neulottava kaarrokeneule. Tämän neuleohjeen on sunnitellut vastavalmistunut tekstiilisuunnittelija Camilla Kulmala.

Neuleohje kuvaus

Kevyesti A-linjainen malli sopii niin arkeen kuin ulkoiluunkin. Abstrakti kuvio antaa tilaa tulkinnalle. Kaarrokeneuleesta voi löytää pisaroita ja pilvenreunaa sekä strösseliä ja nonparellejakin. Ylhäältä alas neulottavan mallin etuna on, että neuletta voi sovittaa keskeneräisenäkin. Leikittele väreillä ja tee neulomisesta ripauksen makiampaa Rae-neuleohjeen parissa!

Vinkkejä neulontaan

Suosittelemme neulomaan puseron 100% villalangasta. Tee aina ennen varinaista työtä koetilkku, jotta tiedät minkä koon valita. Käsiala ja puikkojen koko vaikuttavat lopputulokseen. Muista sitoa liian pitkät langanjuoksut kuviota neuloessa. Hyvänä muistisääntönä voit pitää, maksimissaan viiden silmukan mittaa “vapaana”. Saat Rae-neuleesta näköisesi, kun valitset itsellesi mieluisat lankojen värit. Lisäksi mallin voi neuloa resorilla tai ilman ja sekin muuttaa neuleen lopputulosta. Kuvassa näkyvä neule on neulottu Borgo de´Pazzin New Cedro 100%:sta villalangasta.

Neuleohje-Rae verkkokaupassa

Uutta: Machian oma neuleohje