MYYMÄLÄ AVOINNA
ma, ke, to klo 10-17
ti klo 10-19, pe klo 10-14
la ja su suljettu

Machian tapahtumat

Kesällä järjestämme myymälässämme kaksi erilaista teema-viikkoa. Ensimmäinen teema-viikko on kesän käsityöideat-viikko kesäkuussa 5.6.-9.6. Toinen teema-viikko on ahkerien naisten viikko heinäkuussa 17.7.-21.7.  Molemmat tapahtumat järjestetään Raision liikkeessämme Machia Designissa. Tervetuloa viihtyymään!

Kesän käsityöideat-viikko 5.6.-9.6.

Tule hakemaan kesän käsityöideat itsellesi. Liikkeessä näytillä paljon mallikappaleita erilaisista käsitöistä. Virkkaat, neulot, askartelet tai teet makrametöitä kannattaa tulla kurkistamaan.  Lankojen ostajat saavat kyseisen mallin ohjeet mukaansa kaupanpäälle. Myös tarjouslankoja esillä. Tervetuloa lankojen karkkikauppaan.

Ahkerien naisten viikko 17.7.-21.7.

Ahkerien naisten viikolla Machian myymälässä pääsee tutustumaan erilaisiin käsityötekniikoihin. Päivittäin työnäytöksiä esimerkiksi: haarukkapitsistä, neulontarenkaasta, koukkuamisesta, puikkovirkkauksesta yms. Jos jokin tietty aihe kiinnostaa niin ei muuta kuin nykäisemään hihasta. Koko viikon voi löytää myös erilaisia lankatarjouksia.

Ke 19.7. toimii non-stop saippua-paja. Pajatoiminta 5 €/ yksi saippua. Ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon vaan riittää kun tulet paikanpäälle kun sinulle sopii.

To 20.7. toimii non-stop kuivakukka-kranssipaja. Pajatoiminta 20 €/tarvikkeet ja ohjaus. Ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon vaan riittää kun tulet paikanpäälle kun sinulle sopii.

17.7.-21.7. palvelemme seuraavin aukioloin

ma   klo 10-17

ti-to klo 10-19

pe    klo 10-14

Tervetuloa viihtymään käsityöliikkeesemme!