MYYMÄLÄ AVOINNA
ma, ke, to klo 10-17
ti klo 10-19, pe klo 10-14
la klo 10-14, su suljettu

Machian lankasuosituksia

Lankasuosituksia kesään

Lankasuosituksia etsimässä? Kesä tekee tuloaan ja puikoille otetaan uudet mallit ja neuleohjeet talven tieltä. Tässä olemme koonneet muutamia lankaehdotuksia, mitä voimme suositella erilaisiin kesäisiin tuotoksiin.

Lankasuositus neulepaitaan

Keväisiin ja kesäisiin neulepaitoihin voimme suositella Concept cotton-cashmere-lankaa. Se on kevyttä ja materiaaliltaan pehmeän tuntuista lankaa. 50 g kerässä on 155 metriä ja se on valmistettu 90 % puuvillaa ja 10 % cashmerea. Tätä cotton-cashmere-lankaa tulemme käyttämään neuleisiin esimerkiksi seuraavassa neuleretriitissämme Herrankukkarossa 1.4.-2.4. Voit tutustua lankaan liikkeessämme Raisiossa sekä verkkokaupassa osoitteessa https://machia.fi/tuote/cotton-cashmere/

Huivilanka-suositus

Uutuutena olemme saaneet kesäisiä värejä huivilanka-kakkuja. Yhdestä kerästä saat monisävyisen ja kevyen huivin. Concept polynesia gradient huivilanka-kakun ostaja saa mukaansa ohjeet (ei suomea), mistä voi seurata kuvion kulkua diagrammikuvasta. Puuvilla-pellava-viskoosi-lanka myydään 200 g kerässä, missä lankaa on 660 metriä. Huivista tulee ihanan pitkä ja sopii hyvin vaikka rannalle.

Käy tutustumassa värisävyihin: https://machia.fi/tuote/concept-polynesia-gradient/

Lankasuosituksia villasukkiin

Lankasuositus villasukkiin löytyy uutukaisesta langastemme Regia Tweed 6-ply:stä. Eläväisen ja muodin mukaisen neulospinnan antavat langassa käytetyt viskoosi pilkut. Tästä langasta saat mainiosti vaikka kesämökille uudet käyttösukat. Regia Tweed sopii erityisen hyvin myös miesten sukkiin. Yhdestä lankakerästä saat neulottua kaksi jopa 46 koon normaalivartista sukkaa.

Käy tarkistamassa, mikä väri sopisi juuri sinun sukkiisi: https://machia.fi/tuote/regia-tweed-sukkalanka/

Ohjausta käsitöihin

Oletko huomannut, että järjestämme tilauksesta myös ohjausta yksityisiin tapahtumiin tai vaikka illanistujaisiin. Jos sinulla on tiedossa syntymäpäivät, kesäjuhlat tai vaikka yrityksen tyky-päivät ja kaipaisitte parin tunnin ohjattua käsityöhetkeä niin kannattaa käydä lukemassa lisää: https://machia.fi/inspiraatiot/yksityistilaisuuksia-kasityon-parissa/

Aurinkoista kevättä toivottaa lankojen karkkikauppa, Machia Design!

Lankakauppa Machian lankasuosituksia.