banner
KURSSIAIHEETsearch

Toivekurssit ja kurssi-ideat

Betonityökurssi,korukurssi, havukranssikurssi, huopahelmikurssi, huivinhuovutuskurssi, mosaiikkikurssi, nipsulaukkukurssi, paperinarukranssikurssi, paperikukkakurssi... Siinä osa kurssiaiheistamme. Sesonkien mukaan vaihtuvia käsityökursseja löytyy juhlapyhiin ja vuodenaikoihin liittyen. Jos et löydä näistä kurssiaiheista sopivaa itsellesi, kysy meiltä voisimmeko silti järjestää sellaisen. Käsityökurssien järjestäminen on lähellä sydäntämme. Uusien materiaalien ja tekniikoiden kokeileminen on antoisaa.

Haluamme levittää tekemisen iloa teille kaikille! Tervetuloa käsityökursseille!

Kursseille tarvittava materiaali ja työkalut

Materiaaleina kursseilla käytetään esim. huovutusvillaa, paperinarua, helmiä, luonnonmateriaaleja ja kierrätysmateriaaleja. Esim. nipsulaukkukurssilla hyödynnetään juomatölkkien avausklipsejä. Kursseilla  tarvittavat tarvikkeet ja raaka-aineet voit ostaa meiltä. Lankojen, kuteiden ja narujen lisäksi meillä on laaja valikoima erilaisia tarvikkeita esim. kranssinpohjia, rautalankaa ja helmiä. Joillekin kursseille tarvitaan työkaluja esim. oksasaksia. Niitä meillä on rajallinen määrä, joten jos sinulta löytyy omat työkalut ota myös ne mukaan.

Kurssiaiheet kurssikalenteriin

Jos et löydä kurssia kurssikalenterista, voit silti kertoa meille kiinnostuksestasi kurssiaihetta kohtaan. Pyrimme järjestämään kursseja sesonkien ja toiveiden mukaan.

 

Käsityö on makiaa!